Els Premis

Convocatòria

Els PREMIS TALENT FEMENÍ tenen com a objectiu reconèixer el TALENT de dones empresàries i directives dels nostres territoris i en l’àmbit internacional.
Per participar, envia’ns la teva candidatura amb una foto en alta resolució. Descarrega’t les bases dels premis aquí: BASES III Convocatoria Premis Talent Femení

La gala de premis tindrà lloc en La Nit dels Premis TALENT FEMENÍ,
el dia 19 d’octubre 2018 a la Finca Heretat Sabartés el Priorat de Banyeres.
Localització Google Maps
Apúntat al sopar AQUÍ.

La premiada d’honor d’aquest any és Sandra Berneda, periodista, presentadora de TV i escriptora. Escriu sobre les dones, el seu últim llibre és: Las hijas del agua (2018), i estem encantades de contar amb ella en aquesta edició.

  • Categories
 Innovació
Es valorarà l’adopció de nous productes o serveis i tot allò que impliqui novetat en la cadena de valor de l’organització, com ara en els procediments, sistemes, tècniques i implementació de noves eines tecnològiques.
 
 
 
A les Arts Escèniques
Es valorarà la trajectòria i el posicionament de la dona en el món de les arts, així com la innovació de la seva obra i la seva activitat en l’entorn.
 
 
 
 
A la Vinicultura
Es valorarà a la dona empresària o directiva en el desenvolupament d’una nova activitat empresarial, dins del món vinícola durant l’exercici 2016, que destaqui pel seu efecte innovador, de notorietat o de contribució a l’entorn. Es consideraran tant les empreses de nova creació, com les empreses ja existents que hagin desenvolupat una nova activitat.
 

Enginyeria
Es valorarà la dona empresària o directiva enginyera pel projecte portat a terme o per la innovació en projectes de cooperació empresarial i la creació de sinergies.
 
 
 

Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)
Reconeixement a empreses dirigides per una dona, en la incorporació de les noves tecnologies a l’empresa. Demostrant que la incorporació ha afavorit al creixement econòmic o ha proporcionat més benestar dins la seva empresa envers la conciliació i comoditat de treball. També es podrà reconèixer a dones professionals del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, que presentin una trajectòria professional destacable i que hagin fomentat la potenciació de la dona en determinats àmbits tradicionalment masculins.
 

Científica

Es valorarà la dona que hagi destacat en el món científic, de la biotecnología o de la investigació.
 
 
 
Empresa Socialment Compromesa
Empreses que tinguin incorporades diferents accions destinades a paliar els problemes socials i / o ambientals de les comunitats de les que formen part.
 
 
 
Trajectòria
Es reconeixerà la trajectòria d’una empresària o directiva exemplar en el món nacional o internacional que hagi excel·lit en la gestió, hagi estat artífex de bones pràctiques i hagi actuat de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs d’una o més organitzacions.
 
 
 
  • El jurat

El jurat estarà format per persones expertes en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa, les arts, l’enginyeria, i la vinicultura, la seva composició es farà pública el mateix dia del lliurament dels guardons.
Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant LA NIT DELS PREMIS TALENT FEMENÍ

 
Proposta de candidatura III PREMIS TALENT FEMENI 2018.
Totes les dones i directives associades a TALENT FEMENÍ poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altre dona si es considera que reuneix el talent i els mèrits per optar a una categoria del premis.
Només cal omplir l’imprès que localitzareu en un link a l’inici d’aquesta página, junt amb les bases de convocatória.
 
 
  • El Guardó

Penjoll de plata envellida de disseny exclusiu.
Les autoritats i esponsors varen rebre una replica en format insignia del guardó.