Els Premis

Convocatòria

Els PREMIS TALENT FEMENÍ tenen com a objectiu reconèixer el TALENT de dones empresàries i directives dels nostres territoris i en l’àmbit internacional.
Per participar, envia’ns la teva candidatura amb una foto en alta resolució. Descarrega’t les bases dels premis aquí: BASES IV Convocatoria Premis Talent Femení

La gala de premis tindrà lloc en La Nit dels Premis TALENT FEMENÍ,
el dia 4 d’octubre 2019 al Clos la Plana, carrer Disseminat, 42, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona.
Localització Google Maps
Apúnta’t al sopar AQUÍ.

La premiada d’honor d’aquest any és Teresa Gimpera, actriu i model catalana amb llarga trajectòria internacional i estem encantades de contar amb ella en aquesta edició.

  • Categories
Innovació
Es valorarà l’adopció de nous productes o serveis i tot allò que impliqui novetat en la cadena de valor de l’organització, com ara en els procediments, sistemes, tècniques i implementació de noves eines tecnològiques.
 
 
 
A les Arts Escèniques
Es valorarà la trajectòria i el posicionament de la dona en el món de les arts, així com la innovació de la seva obra i la seva activitat en l’entorn.
 
 
 
 
A la Vinicultura
Es valorarà a la dona empresària o directiva en el desenvolupament d’una nova activitat empresarial, dins del món vinícola durant l’exercici 2016, que destaqui pel seu efecte innovador, de notorietat o de contribució a l’entorn. Es consideraran tant les empreses de nova creació, com les empreses ja existents que hagin desenvolupat una nova activitat.
    

Enginyeria
Es valorarà la dona empresària o directiva enginyera pel projecte portat a terme o per la innovació en projectes de cooperació empresarial i la creació de sinergies.
 
 
 

Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)
Reconeixement a empreses dirigides per una dona, en la incorporació de les noves tecnologies a l’empresa. Demostrant que la incorporació ha afavorit al creixement econòmic o ha proporcionat més benestar dins la seva empresa envers la conciliació i comoditat de treball. També es podrà reconèixer a dones professionals del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, que presentin una trajectòria professional destacable i que hagin fomentat la potenciació de la dona en determinats àmbits tradicionalment masculins.
 

Científica

Es valorarà la dona que hagi destacat en el món científic, de la biotecnología o de la investigació.
 
 
 
Empresa Socialment Compromesa
Empreses que tinguin incorporades diferents accions destinades a paliar els problemes socials i / o ambientals de les comunitats de les que formen part.
 
 
 
Trajectòria
Es reconeixerà la trajectòria d’una empresària o directiva exemplar en el món nacional o internacional que hagi excel·lit en la gestió, hagi estat artífex de bones pràctiques i hagi actuat de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs d’una o més organitzacions.
 
 
 
Dona en el món de l’esport 

Dona que hagi destacat dins el mon de l’esport amb la seva trajectoria, èxits esportius o carrera professional i projectes en pro del suport a l’esport femení.

 
 
  • El jurat

El jurat estarà format per persones expertes en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa, les arts, l’enginyeria, i la vinicultura, la seva composició es farà pública el mateix dia del lliurament dels guardons.
Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant LA NIT DELS PREMIS TALENT FEMENÍ

 
Proposta de candidatura IVPREMIS TALENT FEMENI 2019.
Totes les dones i directives associades a TALENT FEMENÍ poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altre dona si es considera que reuneix el talent i els mèrits per optar a una categoria del premis.
Només cal omplir l’imprès que localitzareu en un link a l’inici d’aquesta página, junt amb les bases de convocatória.
 
 
  • El Guardó

Penjoll de plata envellida de disseny exclusiu.
Les autoritats i esponsors varen rebre una replica en format insignia del guardó.