Els premis

La gala i el sopar de la VIII Edició dels Premis de Talent Femení tindrà lloc, el proper 6 d’Octubre a les 19h (convocatòria a les 18:15h) al Le Meridien Ra, El Vendrell Barcelona.

La gala i el sopar de la VIII Edició dels Premis de Talent Femení tindrà lloc, el proper 6 d’Octubre a les 19h (convocatòria a les 18:15h) al Le Meridien Ra, El Vendrell Barcelona.


RESERVA ONLINE

  • Categories
Innovació
Es valorarà l’adopció de nous productes o serveis i tot allò que impliqui novetat en la cadena de valor de l’organització, com ara en els procediments, sistemes, tècniques i implementació de noves eines tecnològiques.      


A la Cultura i Oci
Es valorarà la trajectòria i el posicionament de la dona en el món de les arts, així com la innovació de la seva obra i la seva activitat en l’entorn.        

A la Vinicultura i Enoturisme
Es valorarà a la dona empresària o directiva en el desenvolupament d’una nova activitat empresarial, dins del món vinícola durant l’exercici 2016, que destaqui pel seu efecte innovador, de notorietat o de contribució a l’entorn. Es consideraran tant les empreses de nova creació, com les empreses ja existents que hagin desenvolupat una nova activitat.

Resiliència professional nova candidatura
Es valorarà la dona empresària o directiva amb trajectòria professional marcada per enfrontar diversos projectes amb éxit, en la capacitat per adaptar-se i de resistir com a emprenedora a pesar d’adversitats. Reciclar-se i empoderar-se professionalment com a forma de vida.

Tecnologies de la Informació i Negocis Online
Reconeixement a empreses dirigides per una dona, en la incorporació de les noves tecnologies a l’empresa. Demostrant que la incorporació ha afavorit al creixement econòmic o ha proporcionat més benestar dins la seva empresa envers la conciliació i comoditat de treball. També es podrà reconèixer a dones professionals del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, que presentin una trajectòria professional destacable i que hagin fomentat la potenciació de la dona en determinats àmbits tradicionalment masculins.  


Científica i Salut

Es valorarà la dona que hagi destacat en el món científic, de la biotecnología o de la investigació.      

Empresa Socialment Compromesa
Empreses que tinguin incorporades diferents accions destinades a paliar els problemes socials i / o ambientals de les comunitats de les que formen part.      

Trajectòria
Es reconeixerà la trajectòria d’una empresària o directiva exemplar en el món nacional o internacional que hagi excel·lit en la gestió, hagi estat artífex de bones pràctiques i hagi actuat de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs d’una o més organitzacions.      

Dona en el món de l’esport
Dona que hagi destacat dins el mon de l’esport amb la seva trajectoria, èxits esportius o carrera professional i projectes en pro del suport a l’esport femení.

  • El jurat

En anys anteriors el jurat estava format per persones expertes en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa, les arts, l’enginyeria, i la vinicultura, la seva composició es farà pública el mateix dia del lliurament dels guardons.
Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la gala d’entrega de premis.
Totes les dones i directives associades a TALENT FEMENÍ poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altre dona si es considera que reuneix el talent i els mèrits per optar a una categoria del premis.
Només cal omplir l’imprès que localitzareu en un link a l’inici d’aquesta página, junt amb les bases de convocatória.    

  • El Guardó

Penjoll de plata envellida de disseny exclusiu.
Les autoritats i esponsors varen rebre una replica en format insignia del guardó.