Qui som

Talent Femení, és una associació de dones emprenedores, empresàries, i professionals, sense ànim de lucre, que es constitueix amb la finalitat de convertir-se en una xarxa de contacte i de suport mutu, que permeti millorar i aconseguir amb èxit els reptes que la vida presenta en el sexe femení.
Talent Femení té com a propòsit assessorar i desenvolupar la capacitat d’iniciativa de les dones en l’empresa i la societat en general.
Volem ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds que puguin posar en comú talent i capital humà, per aconseguir els seus somnis i objectius empresarials.
Centrem la nostra activitat al territori demarcat per les comarques catalanes de l’Alt Penedès, de el Baix Penedès, i de el Garraf, en la capital del qual, Vilanova i la Geltrú, tenim la nostra seu.

Som un territori ric en recursos i possibilitats, amb gran potencial, que volem donar a conèixer a la resta de llocs del món.

L’objectiu principal de la nostra associació és potenciar la figura de la dona al món empresarial i laboral, eliminant barreres d’accés i enriquint la societat amb el talent femení que li és propi. Busquem impulsar el lideratge femení, el qual encara és insuficient a dia d’avui.

Si ets una dona emprenedora i/o empresària pots consultar fent clic en aquest enllaç TALENT FEMENI.ppt AVANTAGES DE SER SOCIA els avantatges de ser sòcia de la nostra Associació.