Blog

Premis 2023

El divendres 6 d’octubre es va celebrar la VIII edició dels Premis Talent Femení. Amb la finalitat de donar visibilitat a dones empresàries i professionals de la comarca, Talent Femení Assoociació Empresaral, premia, a nivell individual, a perfils i trajectòries de dones de gran talent.

I que per primer cop, va donar un premi a un home, amb l’intenció d’acostar-se més a la igualtat i sumant aquests premis al moviment (de la ONU) HE FOR SHE.

L’acte va tenir lloc a Le Méridien Ra al Vendrell, amb l’assistència d’un centenar de persones relacionades amb el món empresari de les comarques de l’Alt i Baix Penedés i Garraf.

Es va contar amb la presència de la Sra. Élia Soriano, directora executiva del ICD, el il·lustríssim Sr. Keneth Martinez, alcalde del Vendrell, la il·lustrísima Sra. Abigail Garrido alcaldesa de Sant Pere de Ribes, la illma. Sra. Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles i diferents regidors dels Ajuntaments del Vendrell, Sant Pere de Ribes, Sitges, Canyelles, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. També van voler ser-hi la Sra. Amanda Vivanco, membre de la comissió dona i empresa de la Pimec i el Sr. Ricard Checa President de l’Observatori dels DRETS humans de Catalunya.

La convidada d’Honor va ser la Sra. Lucrecia, cantant i actriu internacional.

En les diferents categories les guanyadores van ser :

  • Premiades 2023

1. Premi a la Trajectòria
Laura Fernàndez. Productora i adjunta a direcció a Filmax

2. Premi Cultura i Oci
Núria Scarp. Dj internacional

3.Premi TIC i Comunicació
Sílvia Martínez. Periodista a RTV El Vendrell

4. Premi Enoturisme i Vinicultura
Maria Jesús Sánchez. Presidenta Priorat Enoturisme

5. Premi Dona en el Món de l’Esport
Sofia Pedrosa. Pilot de trial i campiona del Campionat d’Espanya de Trial Fèmines B 2006

6. Premi Científica i Salut
Dra Cristina Guix, Dra Olga Serra, Dra Anna Rabanal Ginecologues i Embriologa i socies fundadores de Clínica Barcelona IVF

7. Premi empresa socialment compromesa
Mercè Vendrell. Propietaria de Menstrual Point

8. Premi Enginyeria
Mar López. Degana Col. Enginyers del Garraf

9. Premi He for She.
Miguel Ángel Gargallo. Propietari de Grup de Gestió Fiscal

10. Premi d’Honor
Lucrecia Cantant i actriu

UNA NIT MÀGICA I PLENA DE SORPRESES QUE ES VAN PODER GAUDIR AMB LA IMPORTANTÍSSIMA PRESÈNCIA DE GRANS DONES DE LES NOSTRES COMARQUES i gràcies a la participació de diferents col·laboradors.